PuuRR aan de Binck
Een jachthaventje, een terras en veel parkeerruimte: in de Haagse renovatiewijk de Binckhorst presenteerde ooit koffiebrander Capriole zich met een juweeltje van eigentijds industrieel design met een keuken die van ontbijt tot en met diner serveerde. Dat is nu overgenomen door Hilgersom Horeca Groep die de naam veranderde in PuuRR aan de Binck (er zijn ook PuuRR-vestigingen in Leidschendam en Zoetermeer).
Gelukkig is er niet al te veel weinig veranderd. Bij een glas Franse chardonnay (kleine wijnkaart) proeven wij een rouleau met Noorse zalm, panna cotta van venkel, saffraanmayonaise en vinaigrette van gerookte olijfolie en grapefruit. Naast een klassieke carpaccio met truffel en pesto. Mooie, smakelijke entrees. Gevolgd door gegrilde zeebaars met een smakelijk garnituur en apart geserveerde salade. Het andere hoofdgerecht is Zeeuwse mosselen. In het pannetje geserveerd, klassiek gegaard, met drie sausjes en friet met mayo.
Tot besluit een dame blanche met warme chocolade, apart in een kannetje. Officieel hoort die combinatie niet (alles moet wit zijn volgens bedenker Escoffier), maar iederéén doet het, dus vooruit maar. En het smaakt.
Prima allemaal.
PuuRR aan de Binck
Fokkerkade 18
2516 CC Den Haag
070-701 1010
www.puurraandebinck.nl
@puurraandebinck
Dagelijks lunch en diner.
Parkeerplaats.
Menu’s en à la carte.