Restaurant Thús

Gastvrouw Stephanie Montsma en chef-kok Hylke van der Werf voelen zich thús in restaurant Thús in Drachten. Hij kwam van De Molenaar in Onderdendam, en zij van de bistro Nijeholt van Lauswolt in Beetsterzwaag én van De Molenaar. Samen droomden ze van een eigen zaak en dat werd bewaarheid in april 2019.

Zij serveren nu verrassingsmenu’s waarmee wordt ingespeeld op de seizoenen en waarbij verse ingrediënten worden gebruikt. Gelukkig kan er ook à la carte worden gekozen. Zoals romige mosterdsoep met bieslook en lente-ui. Mooi lunchgerecht. Net als onze salades van kip en van zalm. Krokante kippendijen met kappertjes, ansjovismayonaise, croutons, ei, tomaat en parmezaan, naast gerookte zalmfilet met mierikswortelcrème, tomaat, kappertjes, komkommer en Amsterdams zuur. Allemaal erg lekker. Net als de gedeelde salade van rode biet, geitenkaas, komkommer, rode ui, pijnboompitjes, lente-ui, komkommer en balsamico. Dat alles begeleid door vers brood.

Aangename plek

Restaurant Thús
Moleneind NZ 6
9203 ZP Drachten
0512-354 031
www.thusdrachten.nl
@thusdrachten
Woe. t/m za. geopend vanaf 12:00 uur.
Parkeren in de buurt.
Menu’s en à la carte.

 

Vorige
Vorige

Restaurant Rosemary

Volgende
Volgende

Restaurant Het Spijshuys