Restaurant Bomas

Meriam en Gerard Wollerich baatten er vele jarenlang restaurant Wollerich uit, maar nu hebben dochter Inge en haar partner Koen Bomas de zaak overgenomen. Met een nieuwe naam, Bomas, en een volledig nieuw crèmekleurig interieur met veel glas en meubilair in beige. Naast menu’s ook à la carte, behalve in het weekend.

Wij beginnen met een glas Amerikaanse Riesling (Charles&Charles): sappig, fris, mineralig en veel alcohol. Bij heerlijke en vindingrijke amuses. Gevolgd door een gebrande langoustine met een rijke jus van schaaldieren. Een signatuurgerecht, naar blijkt, net als tortelloni van roomkaas met parmezaan, rucola en truffeljus.

Maar ook de ‘gewone’ gerechten bevallen: cilinder van knolselderij met salade van Noordzeekrab, gemarineerde avocado en schuim van schaaldierenjus. En barbarie-eend met stoof van de bout. Lekker! Hoofdschotel: hertfilet met kruidige wildjus, aardappel, rode kool, bloedworst, kruidkoek en spruitjes. Mooi combinerend met de geadviseerde donkerrode rioja (Vera Amona) van puur tempranillodruiven. Tot slot roomkaas, rucola en truffel verpakt in tortelloni.

Verrassende kwaliteit in die oude, verbouwde notariswoning.

Restaurant Bomas
Hertog Hendrikstraat 1c
5492 BA Sint-Oedenrode
0413-530 275
www.restaurantbomans.nl
@restaurant.bomas/
Di. en woe. gesloten, rest van de week lunch en diner, do. alleen diner, zo. alleen lunch.
Parkeren in de buurt.
Menu’s en à la carte.

 

 

 

Vorige
Vorige

Cellar Door

Volgende
Volgende

Restaurant GEM.