Miss Jones
Verrassende hotspot bij station Voorburg: restaurant Miss Jones. Jong, trendy, swingend en met een prima keuken die werkt met dagverse producten. Chefs Donald van Oversteeg en Demi Rose Annokkee scoren met een ruim à la carte-aanbod. Miss Jones is het restaurantconcept van designer Rein en Willemien Rambaldo die spectaculaire horecaconcepten op hun naam hebben, zoals o.a. restaurant Goud van Herman den Blijker.
De menukaart (oesters, sushi’s sashimi, taco’s, steaks en warme en koude sharegerechten) is internationaal georiënteerd met invloeden van de Aziatische, Franse en Zuid-Amerikaanse keuken.
Wij kiezen sushi van wagyu en gamba-teriyaki, met komkommer, truffelmayo en sjalotchips, naast lobster roll van kreeft, schaaldierenmayo, komkommer, kokos, rode tobiko (viskuit) en krokante knolselderij. Heel veel, en heel lekker. Gevolgd door steak tartaar op z’n Koreaans, met nashipeer, komkommer, mascarpone, eigeelcrème en krokante aardpeer. Op het andere bord: buikspekspiesjes van Livar varken met vijfkruidenchips en unagi kabayaki (traditioneel Japanse bereiding van gegrilde zoetwaterpaling geglaceerd met zoete sojasaus). Heerlijk. Ook de wijnkaart biedt voldoende keus.
Miss Jones
Stationsplein 8
2275 AZ Voorburg
070-209 9910
www.miss-jones.eu
@missjonesrestaurant/
Dagelijks geopend vanaf 12:00 uur, ma. en di. vanaf 17:00 uur.
Parkeren voor de deur.
Menu’s en à la carte