Restobar Harvey
Eline en Sébastian, kinderen van Patrick en Millie van Zuiden van hotel-restaurant Savarin in Rijswijk, kregen (dus) het horecavak met de paplepel ingegoten. Geen wonder dat ze, eenmaal op eigen benen, weten hoe ze een bedrijf moeten runnen. Ze doen dat met z’n tweetjes, samen met de tweelingbroers Sam en Morris (chef-kok) Grimbergen, in restobar Harvey in Rijswijk, op de plek waar ooit Elea furore maakte. Nu geopend van ontbijt tot en met diner. Nieuw, en met groot succes.
De steak tartaar is meteen raak: sappig aangemaakt vlees met ei en kimchi, naast perfecte tonijntataki met ponzu, sesam, komkommer en hibiscus. Begeleid door glazen Zuid-Afrikaanse chenin blanc (Spier). De chef weet van wanten. Zoals ook blijkt uit de hoofdgerechten sliptong en, op het andere bord, parelhoen. Het visje à point gebakken en op smaak gebracht met bieslook en beurre noisette, de vogel als rouleau gevouwen rond een farce van o.a. linzen en opgediend met whiskyjus en maiscrème. Uitstekend. Tot slot smakelijke kaasjes.
Restobar Harvey is een aanwinst voor Groot Den Haag.
Restobar Harvey
Herenstraat 83
2282 BS Rijswijk (ZH)
070-205 0522
www.restobar-harvey.nl
@restobar.harvey
Di. gesloten, rest van de week geopend vanaf 09:00 uur.
Parkeren in de buurt.
Menu’s en à la carte.